Kaupallinen yhteistyö Hyggan kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä

Keskiviikkoterkkuja täältä kotoa, mistäs muualtakaan! Toivottavasti sulla on starttaillut tämä viikko kivasti! Me päätettiin Hyggan hammaslääkäreiden kanssa reagoida myös tähän vallitsevaan tilanteeseen, antaa osamme ja auttaa. Nyt, kun meidän jokaisen tulisi välttää turhaa liikkumista, niin kotona tehtävät asiat korostuvat. Hyggan hammaslääkärit kokosivat meille ammattilaisten top 5 vinkit suun hyvinvoinnin ylläpitämiseen kotona ja samalla pitävät Hyggan asiakaslupauksesta kiinni: Hyvinvointia hymyllesi!

Me ollaan tehty Helsingin Kampissa sijaitsevan hammasklinikka Hyggan kanssa yhteistyötä jo viime vuoden kesästä lähtien. Mä oon itse saanut osittain oppia kantapään kautta, miten arvokasta suun ja hampaiden hyvinvointi on oman terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Voit tästä käydä lukemassa mun tarinan. Silloin, kun suun terveys oli itsestäänselvyys ja hampaissa ei ollut reiän reikää, niin kotihoito pyöri hampaiden pesussa ja satunnaisessa purkan syönnissä. Hammaslangan käyttö oli rasittavaa ja ateriarytmejä ei tullut mietittyä hampaiden kannalta. Sitä ei ymmärtänyt, miten tärkeää suun hyvinvoinnista huolehtiminen on koko terveyden kannalta. Nykyään toiminta- ja ajatusmallini ovat onneksi päivittyneet ja siitä iso kiitos kuuluu Hyggan ammattilaisille!

Yksi isoimmista tavoitteistani pitkässä yhteistyössä Hyggan kanssa on nimenomaan puhua hammashuollon tärkeyden puolesta kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Siinä, missä meitä kannustetaan syömään terveellisesti, liikkumaan säännöllisesti, panostamaan uneen ja pitämään mielen hyvinvoinnista huolta, niin suun hyvinvointi on myös asia, mihin tulee panostaa päivittäin, jotta voimme hyvin.

TOP 5 VINKIT KOTIHOITOON

  1. Pese hampaat fluorihammastahnalla aamuin illoin.
  2. Vaihda hammasharja säännöllisin väliajoin, suositus on 3 kk välein ja aina sairastamisen jälkeen.
  3. Puhdista hammasvälit kerran päivässä langalla ja/tai tikulla.
  4. Huolehdi säännöllisesti ruokailurytmistä, älä napostele ja juo janojuomana vettä
  5. Käytä ksylitolituotteita, suositeltava annos on 5 g päivässä; mieluiten ei-pureskeltavia.

Toivottavasti sait ammattilaisten tekemästä listasta vähintään hyviä muistutuksia omiin päivittäisiin toimintamalleihisi. Mun mielestä lista on todella hyvä; muutama yksinkertainen ja helppo asia, joita noudattamalla meistä jokainen voi pitää suun hyvinvoinnista hyvää huolta. Näinhän se usein onkin, että ihan perusasiat ja niiden kuntoon laittaminen riittävät todella hyvin.

Tässä on vielä suora linkki hammaslääkäriasema Hyggan nettisivuille, jos haluat käydä tutustumassa heihin ja heidän huikean ammattitaitoiseen toimintaan lisää. Iloa ja hyvää oloa sun viikkoon!

Hymyin Emili <3