Yhteistyö

Heippa yritykset!

Tämän kaiken takana on intohimoinen sosiaalisen median sisällöntuottaja ja reseptien kehittelijä. Pääkanavani ovat Instagram ja blogi.

Sisällöntuottajana olen aito ja iloinen tekijä. Ammattitaitoinen ja laadukas olisivat voineet olla sanoina myyvempiä, mutta koen niiden olevan itsestäänselvyyksiä. Haluan olla inhimillinen ja mahdollisimman helposti lähestyttävä oma itseni, sillä vuorovaikutus on tämän työn suola. Kaiken tekemiseni perustana on tuoda ihmisille hyvää mieltä ruoan, hyvinvoinnin ja arkisen tekemisen parissa. Inspiroivaa elämänmakuista sisältöä, missä on tarttumapintaa – se on mun juttu!

Ruoassa luotan yksinkertaisuuteen ja pitkälle myös helppouteen. Näin jää mahdollisimman paljon aikaa sille tärkeimmälle eli ruoasta nauttimiselle.

Ruoan tekoon ja reseptien kehittämiseen saan inspiraatiota ympäriltäni; vihannesosastolla loistavat kirkkaan punaiset tomaatit saavat päähäni idean mausteisesta tomaattikeitosta, jääkaapin perukoilta löytynyt hieman nuhjaantunut palsternakka saa kädet tarttumaan kokkiveitseen ja sateinen vapaapäivä suorastaan käskee laittamaan pullataikinan kohoamaan. Sesongit, vuodenajat ja juhlapyhät saavat ideani virtaamaan.

Olen itse sekasyöjä, jolle maistuu usein kasvisruoka eli keittiössäni kehittyy monipuolisesti erilaisia reseptejä. Arvostan raaka-aineissa laatua ja kotimaisuutta.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Tuotan mielelläni sosiaaliseen mediaan sisältöä ja luon herkullisia reseptejä kauniiden ja houkuttelevien kuvien kera, joten mikäli koet tuotteenne tai palvelunne sopivan minulle, ota reippaasti yhteyttä! Teen luonnollisesti yhteistyötä vain yritysten kanssa, joiden tuotteet/palvelut tuntuvat täysin omalle.

Näin pystyn seisomaan ylpeästi niiden takana.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää yhteistyömahdollisuudesta!

Katsoithan jo portfolioni?