Etuliite valloittava ei todellakaan ole turhaan nimen edessä, sillä jokainen, joka näitä vohveleita on maistanut, on myös ihastunut niihin! Niin valloittavan hyviä ne tosiaankin ovat!

Tein meille viime viikolla näitä, tosin paistoin letuiksi, ja kun kävin lukemassa reseptin Instagramistani, niin tajusin, että tämä resepti on saatava pikapuoliin blogiin! Tämä tilanne on itseasiassa usean muunkin reseptin kanssa, sillä ennen blogia, julkaisin reseptit aina Instagramiin. Kaikkia reseptejä en sieltä tänne aio siirtää, mutta suosituimmat pikkuhiljaa kyllä, sillä haluan, että ne ovat teillä helposti löydettävissä. Muun muassa maailman parhaan granolareseptin aion kuvata teille perjantaina ja siirtää tänne, sillä se on yksi kysytyimmistä resepteistäni, mutta hankalasti löydettävissä Instagramistani.

Viime viikolla tuli tosiaan testattua, että taikina taipuu niin vohveleiksi kuin letuiksi! Resepti on ihanan simppeli ja kaikki raaka-aineet löytyvät ainakin meidän kaapeista poikkeuksetta aina. Päälle suosittelen rehellisiä puolukoita ja/tai puolukkahilloa. Joku muisto tuli mieleen lapsuudesta, että puolukan ja raejuuston yhdistelmä oli myös toimiva pinaattilettujen päällä!

PINAATTI-LEHTIKAALIVOHVELIT (6 kpl)

65 g tuoretta baby-pinaattia
2 lehtikaalin vartta
3 kananmunaa
5 dl kauramaitoa (muukin käy)
3 dl kaurajauhoa
1 tl suolaa
1 rkl psylliumia

Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi taikinaksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Turvota taikinaa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen paista vohveleiksi. Vohveliraudasta riippuen, lisää tarvittaessa paistopinnoille rasvaa.

P.S. Kuvissa ihastuttavan kerrosvälipalan resepti löytyy jo blogista ja löydät sen kirjoittamalla hakukenttään ”puolukka-kaneli kerrosvälipala”! Se on myös vohvelien tapaan valloittanut monien sydämen!

Tässä yhteydessä en voi muuta sanoa kuin herkullista viikon jatkoa!

Hymyin Emili <3