Kaupallinen yhteistyö Fredman kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä

ESKIMO®-BRÄNDISTÄ FREDMAN

Veikkaan, että suurimmalle osalle mua somessa seuraavalle on tullut yritys nimeltä Fredman tutuksi, ainakin jollain tasolla. Ja nyt suurin osa teistä varmasti miettii, että nimi ei kyllä kuulosta tutulle, mutta ehkä ESKIMO® herättää enemmän tuttuja mielikuvia suodatinpusseista, Elmu®kelmusta, leivinpapereista ynnä muista.

Entinen ESKIMO® eli nykyinen Fredman on julkaissut tammikuun lopulla tiedotteen, missä he kertovat kuluttajilleen nimenmuutoksestaan: ”Suomalainen perheyritys Fredman ottaa omistajaperheen nimen kuluttajatuotteiden brändinimeksi. Vuonna 1962 rekisteröity ESKIMO®-tavaramerkki jää historiaan. Pakkausilme ja tuotteet säilyvät ennallaan.”

SISÄLLÖT EDELLÄ – TEKEMINEN HYVÄNÄ KAKKOSENA

Aloitettiin Fredmanin kanssa yhteistyö viime vuoden lokakuussa ja joulukuussa allekirjoitettiin sopparit koko tälle kuluvalle vuodelle. Mä oon tosi tarkka siitä, kenen kanssa teen yhteistyötä ja millaiselle brändille haluan tuottaa sisältöä. Arvot pitää kohdata ja haluan pystyä seisomaan yhteistyökumppanin takana 100%.

Myös tekemisen pitää olla kivaa, koska se näkyy lopputuloksessa. Fredmanin kanssa kaikki tämä yksinkertaisesti vain toimii ja tekemisestä on todella helppo nauttia, joten on sanomattakin selvää, että en voisi olla iloisempi tästä yhteistyöstä!

Oon aika tosi iloinen myös teidän puolesta, sillä tämä tarkoittaa teille paaaljon reseptejä ja erilaisia vinkkejä liittyen ruokaan sekä ruoanlaittoon. Sitä ei aina ehkä ihan ymmärretäkään, että fiksusti omia arvoja mukaillen toteutetut yhteistyöt ovat win-win-tilanteita sisällöntuottajalle sekä hänen seuraajilleen, sillä ne mahdollistavat enemmän aikaa laadukkaan sisällön tuottamiseen. Fredmanin ja mun yhteistyö on tällaisesta osuva esimerkki.

TUTUT KOTIMAISET TUOTTEET JA SAMA PAKKAUS

Niinkuin Fredman toteaa tiedotteessaan tuotevalikoima, saatavuus ja laatu pysyvät nimimuutoksesta huolimatta samana eli vain nimi muuttuu. Ensimmäiset Fredman-leivinpaperit ja -suodatinpussit ovat itseasiassa jo kaupoissa! Myös aidon ja alkuperäisen Elmu®kelmun ja Fredman folion voit pian löytää lähikaupastasi. Kummallakin näistä tuotteista on Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisuudesta.

Kotimaisuus, perheyritys, tuotteiden laatu ja heidän arvot ovat suurimmat syyt, miksi mun valinta keittiötuotteissa on Fredman. Heillä on upea vastuullisuusvisio, minkä mukaan kaikki tuotteet tehdään uusiutuvista materiaaleista ja ne ovat täysin kierrätettäviä vuoteen 2030 mennessä. Toki suurin osa kuluttajatuotteista onkin jo kierrätettäviä, mutta vastuullisuuteen panostetaan tulevaisuudessa entistäkin enemmän läpi koko tuotantoprosessin, mikä on superhieno juttu! Voit kurkata Fredmanin vastuullisuustiekartan tästä!

LEMPITUOTTEET

Ajattelin nostaa teille vielä ennen reseptiä mun lempparituotteet Fredmanin valikoimasta tai ehkä paremmin sanottuna sellaiset tuotteet, mitä mun keittiössä tulee eniten käytettyä.

100 % biohajoavat Fredmanin leivinpaperit ovat mulla eniten käytetyt keittiötuotteet. Iso leivinarkki on kätevä, kun haluaa säästyä uunipellin likaantumiselta ja leivinrullasta taas saa kätevästi haluamansa kokoisen leivinpaperipalan. Huomaatko, että isossa leivinarkissa on jo Fredmanin logo!

100% biohajoava Bio kuituliina oli mulle uusi tuttavuus, kun tutustuin Fredmanin tuotevalikoimaan, mutta nykyään se on yksi keittiöni must have -tuotteista! Bio kuituliinaa voi elintarvikekelpoisuutensa vuoksi hyödyntää niin ruoanlaitossa kuin siivoamisessa. Ammattilaiskeittiöissä kuituliinoja näkee usein juuri keittiörätteinä ja juuri nyt hyvä keittiöhygienia näyttelee tosi isoa roolia. Fredmanin päiväkäyttöiset kuituliinat eivät kerää kotikeittiössäkään turhia bakteereita itseensä ja bio kuituliinan voit tosissaan heittää päivän päätteeksi biojätteen sekaan. Itse käytän monipuolista Bio kuituliinaa siivouksen lisäksi esimerkiksi salaatin teossa pestyjen vihannesten kuivaajana. Siihen käärittynä muun muassa salaatinlehdet säilyvät erinomaisesti jääkaapissa. Itse tehtyjä liha- ja kasvisliemiä olen myös valuttanut kuituliinan läpi. Hänestä on siis todellakin moneksi!

Fredmanin Tuplis- ja eko pakastuspusseihin mulla sujahtaa niin smoothietarpeet pakastimeen kuin eväät töihin. Etenkin vahvat ja jämäkät Tuplikset on helppo uusiokäyttää pesemällä ja kuivattamalla tiskikaapissa.

Ammattitason kestävää Fredmanin foliota käytän ruokien säilytyksessä sekä ruoanlaitossa kuten uuniperunoissa.

Nämä Fredmanin jämäkät Amerikanmuffinsivuoat ovat yksinkertaisuudessaan parhaita muffinsivuokia ikinä! Leivonnaiset pitävät muotonsa ja niistä tulee näyttävän näköisiä lässähtäneiden sijaan.

Viimeisin, mutta ei tosiaankaan vähäisin lempparituotteeni on Fredmanin kaunis suorakaiteen muotoinen kartonkinen paistovuoka. Täydellinen vuoka erilaisiin leipiin kuten banaani- tai siemenleipään. Tässä vuoassa leivän kelpaa viedä myös lahjaksi.

RESEPTI

Sitten vielä reseptin kimppuun! Näytin jokin aika sitten storyssani vihersmoothiepussukkani, mitä pakastan valmiiksi helpottaakseni arkea. Niistä on tullut aivan valtava määrä kyselyitä, että mitä mahdoinkaan laittaa pusseihin. Toiveestanne ohje löytyy nyt jatkossa täältä blogista! Kerralla, kun näkee pienen vaivan ja pilkkoo muutaman pussillisen smoothieaineksia valmiiksi pakkaseen, niin moni nälkäinen hetki arjessa on pelastettu. Pussin sisältö vain blenderiin ja jotakin nestettä joukkoon. Itse käytän tähän vihersmoothieen nesteenä joko jotain kasvimaitoa, appelsiinitäysmehua tai omenatäysmehua. Vastaavia smoothiepussukoita voi rakentaa pakastimeen ihan oman mielen mukaan, mutta tässä olisi nyt yksi toimiva ohje teille kokeiltavaksi.

VIHERSMOOTHIEPUSSUKAT PAKKASEEN (yksi pussukka)

1 banaani
1/2 mango
1/2 avokado
1/2 lime
kourallinen baby-pinaattia

Kuori banaani, mango, avokado sekä lime ja pilko ne reiluiksi paloiksi. Sujauta kaikki vihersmoothietarpeet Fredman eko pakastuspussiin tai vaihtoehtoisesti Tuplis-pussiin. Sulje pussit ja siirrä ne pakastimeen odottamaan smoothiehetkiä.

Tässä vielä suora linkki Fredmanin uusituille sivuille, missä pääset tutustumaan brändiin sekä heidän huipputuotteisiin lisää! Ja otahan myös inspiroiva sekä kaunis @fredmanfin Instatili haltuun, missä jaetaan jatkuvasti reseptejä ja vinkkejä teille seuraajille!

Hymyin Emili <3