Kaupallinen yhteistyö Fazer Aito ja Fazer Yosa kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä

Heh pakko oli aloittaa tämä postaus tuolla vohvelikuvalla, koska onhan ne nyt aivan törkeän hyvän näköisiä! Ja voin paljastaa, että ei vain näköisiä vaan myös makuisia. Ennen kuin uppoudutaan reseptiin ja vohvelien kuvitteelliseen tuoksuun, niin haluan jakaa teille Fazerin ilouutisia!

No ihan ensiksi – moni varmasti tunnistaa kuvista Aito-tuoteperheen ja yhdistää sen totutusti Kaslinkiin, mutta Aidosta tuli tosiaan viime vuonna osa Fazeria ja sen myötä Kaslink Aito on nyt Fazer Aito. Fazerin toinen kauratuoteperhe kulkee nimellä Fazer Yosa, mikä on myös varmasti tuttu monelle. Toukokuusta lähtien Aito-tuoteperheen pakkauksiin on alkanut vaihtumaan Fazerin logo eli olet hyvin voinut jo bongata tämän uudistuksen.

Sitten päästään herkullisiin eli niihin parhaisiin uutisiin nimittäin Fazerin kummatkin kauratuoteperheet Aito ja Yosa ovat tuoneet meille herkkusuille uutuuksia! Aidon rosterissa on nyt jatkossa ihanan täyteläinen jälkiruoka, mikä kulkee osuvalla nimellä Kauraherkku. Sitä on saatavilla kahdessa eri maussa, mango ja vadelma, ja jos nyt ihan pakko on valita oma lemppari, niin huikkaan vatun! Kauraherkun voi lusikoida suoraan pikarista suuhun tai vaihtoehtoisesti koota näyttävämmäksi jälkiruoaksi kerrostamalla sitä lasiin marjojen tai hedelmien kanssa. Helppo jälkiruokavinkki kesäksi!

Fazerin Yosa taas toi uutuuksia tuplana: Kauravälipala Mangon sekä Protein Mustikan. Oon aivan koukussa tuohon mangon makuiseen fermentoituun kauravälipalaan. Täytyy sanoa, että mielettömän hyvää tuotekehittelyä Fazerilta tuoda Aito-tuoteperheen täyteläisten kauravälipalojen rinnalle tämä todella raikas uutuus, missä maistuu ihanan rehellisesti mango! Täyteläiselle ja raikkaalle kun on kummallekin paikkansa – hyvä Fazer! Tätä uutusmaku mangoa on saatavilla sekä riittoisassa 400 gramman että kätevässä 150 gramman kartonkipikarissa.

Uskon, että protein Mustikka -kauravälipala, missä on pakkauksessa lusikkakin mukana, on varmasti todella tervetullut uutuus proteiinipitoisten ja kasviperäisten välipalojen valikoimaan. Yksi pikari sisältää 10 g proteiinia eli todella kiva proteiinilisä välipalalle! Joku saattaa miettiä, mistä proteiini on peräisin, niin tässä tapauksessa kaurasta, perunasta ja herneestä. Itsellä kauravälipalat ovat löytäneet paikkansa nimenomaan välipaloina, koska pikari on helppo napata mukaan. Kotona syödessä tuunaan etenkin täyteläiset Aito-kauravälipalat granolalla.

Kaikki uutuudet valmistetaan kotimaisesta täysjyväkaurasta ja ne ovat luonnollisesti sekä maidottomia että laktoosittomia. Sitten tulee viimeinen, mutta ei todellakaan vähäisin ilouutinen ennen vohvelireseptiä: Aito- ja Yosa-kauravälipalat siirtyvät uusiin, entistäkin vastuullisempiin pakkauksiin! Uudessa kartonkipikarissa on käytetty yli puolet aiempaa vähemmän muovia ja se on helppo kierrättää; kartonkipikari kartonginkeräykseen, alumiinikansi metallijätteeseen. Ei voi muuta kuin nostaa hattua upeasta työstä Fazerille!

Okei okei nyt päästään viimein sukeltamaan näiden mustikka-banaani proteiinivohveleiden kimppuun! Uutukainen Protein Mustikka-kauravälipala taipuu moneen muuhunkin käyttöön kuin sellaisenaan syötäväksi. Tämä vohveliresepti on siitä täydellinen osoitus ja suosittelen tekemään Protein Mustikasta myös esimerkiksi proteiinirikasta tuorepuuroa, nam!

MUSTIKKA-BANAANI PROTEIINIVOHVELIT (6 kpl)

3 kananmunaa
2 banaania
1 pikari Fazer Yosan Protein Mustikka -kauravälipalaa
3 dl kaurahiutaleita
2,5 dl Fazer Aito kaurajuomaa
ripaus suolaa
(rasvaa paistamiseen)

päälle pensasmustikoita, banaania ja Fazer Aito kauravispiä

Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja blendaa ne tasaiseksi taikinaksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia ja lämmitä sillä välin vohvelirauta kuumaksi. Paista taikina vohveleiksi. Rasvan käyttö paistaessa riippuu täysin vohveliraudasta – toinen rauta ei vaadi rasvaa lainkaan ja esimerkiksi taas omaani vaatii huolellisen rasvauksen, jotta vohvelit eivät jää rautaan kiinni. Itse käytän paistorasvana vaihdellen rypsi-, oliivi- ja kookosöljyä. Viimeistele vohveliannokset vatkatulla kauravispillä, banaanisiivuilla sekä pensasmustikoilla ja nauti tottakai heti!

Hei ihanaa ja etenkin tämän postauksen myötä herkullista juhannusta!

Hymyin Emili <3