Kaupallinen yhteistyö Siemensin kanssa.

Ihana päästä vihdoin sanomaan, että keittiömme on kokonaan valmis! Tarvittavat jälkityöt on nyt tehty ja kovasti odottamamme kahvikone saapui viimeistelemään keittiömme. Ihanaa!

Olette kovasti kyselleet kotiesittelyn perään – teemmekö sellaisen ja jos, niin milloin? Vastaus on, että teemme ehdottomasti kunhan saamme vielä viimeisetkin loppusilaukset kuntoon. Ennen koko kotiesittelyä pääsette nyt näkemään meidän valmiin keittiön ja tutustumaan arjen luksusta tuovaan kahvikoneeseemme.

Mä rakastan meidän keittiötä! Ehkä kaikista eniten meidän uudessa kodissa odotinkin sitä; vaaleaa, avaraa ja käyttöystävällistä keittiötämme. Saareke ja avokeittiö olivat meille ehdottomia juttuja niinkuin myös valkoiset kaapit ja kivitaso. Olemme fiilistelleet paljon sitä, miten käytännöllinen ja toimiva keittiömme on: Työ- ja laskutilaa on ihanan paljon, liesi on nopea, liesituuletin on todella tehokas ja ehkä paras asia säilytystilaa on riittävästi.

No siinä se nyt on, meidän kahvikone! Jope on halunnut sitä jo pitkään ja päätimme, että uuteen kotiin hankimme sen. Olemme alusta asti puhuneet, että tästä kodista teemme 100% meidän näköisen emmekä tingi siitä. Haluamme, että koti on sellainen arjen luksus, missä viihdymme, pystymme rentoutumaan ja mitä saa aina uudestaan ja uudestaan fiilistellä. Arjen luksusta tuovat asiat meille ovat esimerkiksi unelmien nojatuoli, mihin on joka kerta yhtä ihana istahtaa tai kahvikone, mistä saa aamulla valita tuoreen maitokahvin ja kauralaten väliltä. Se on arjen piristävää luksusta.

Päädyimme Siemensin laadukkaaseen EQ.9 plus connect s700 automaattiin, mikä on kyllä kaikilla herkuillaan ylittänyt meidän odotukset! Niinkuin yllä olevasta kuvasta näkee, siinä on kaksi papusäiliötä, mikä mahdollistaa, että säiliöissä voi olla eri paahtoisia tai merkkisiä papuja ilman aromien sekoittumista. Tällä koneella on myös mahdollista tehdä kaksi kahvia kerrallaan, mikä on etenkin aamuisin jees, kun kummallakin kolottaa kahvihammasta hahah! Meidän käytössä koneen baristaominaisuus on noussut ihan ykköseksi! Jokaisesta kahvista pystyy siis itse modaamaan mieluisan valitsemalla sen vahvuuden, lämpötilan, määrän ja mahdollisen maidon osuuden. Jope tykkää huomattavasti vahvemmasta kahvista kuin minä, joten on kyllä ihan super, että tässä asiassa ei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan kummatkin saavat juuri sellaisen kahvin kuin haluaa. Heh nyt alkaa ehkä siis valjeta, että kone on todellakin täynnä herkkuja! Pakko nostaa vielä yksi meidän ihan lemppariominaisuus; koneen automaattisuus. Se puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen itse itsensä ihan maitopumpusta lähtien sekä ilmoittaa aina, kun meidän pitää tehdä jotakin, kuten täyttää vesisäiliö tai muistuttaa, että onhan maitosäiliö siirretty koneen kyljestä jääkaappiin. Ainiin ja iloinen yllätys sekä plussa oli myös vesisäiliössä oleva Brita vedensuodatin! Ehkä siis sanomattakin selvää, että olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä tähän arjen piristäjään!

Hei ihanaa keskiviikkoa sinne ja muutenkin viikon jatkoa!

Hymyin Emili <3