Millä kolmella sanalla kuvailisit minua?

Avopuoliso:
Välittävä, kaunis ja rehellinen

Äiti:
Iloinen, tomera ja osaava

Ystävä:
Välittävä, valloittava ja sisukas

Sisko:
Positiivinen, monitaituri ja reipas


Isi:
Iloinen, rehellinen ja tunnollinen

Ystävä:
Lämmin, tarkka ja itsevarma

Niin kuin mä arvelinkin, ympärillä olevat läheiset ihmiset osasivat kiteyttää hyvin sen, kuka täällä postausten takana on. Mä olen siis Emili Kumpuniemi, 23 -vuotias helsinkiläinen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä. Ja sinä siellä luet juuri mun ihka ensimmäistä blogipostausta. Hullua!

Osalle teistä olen varmasti tuttu jo Instagram-tilistäni @emilikumpuniemi. Olen mä sulle jo ennestään tuttu ja täysin uusi tuttavuus niin musta on tosi ihanaa, että juuri sinä olet täällä blogissani nyt. Näin ensimmäisessä postauksessa haluan luonnollisesti kertoa pienesti siitä, kuka on Emili K., mitä tämän blogin takana on ja minkälaisesta sisällöstä sivuni täyttyy. Pienesti siksi, että en halua ylipäänsä postauksistani puuduttavan pitkiä, joiden viimeisiä sanoja odottaa jo matkan varrella. Toivon, että blogini henki huokuu rentoutta, hyvää mieltä ja sellaista elämästä nauttimista. Haluan, että tänne on kiva ja lämmin tulla ihan niin kuin korvapuustin tuoksuiseen kotiin. Mä muuten rakastan korvapuusteja! Ne on suklaan kanssa mun lemppareita. Näin tää homma lähti jo rönsyilemään, mutta se on juuri sitä rentoutta. Heh!

Olen siis ammatiltani liikuntaneuvoja, personal trainer ja urheiluhieroja. Työnkuvaani kuuluu hieronta, yksilö- ja pienryhmävalmennus, reseptien kehittely ja sosiaaliseen mediaan sisällöntuotanto. Tässä vaiheessa on vielä outoa sanoa itseä bloggaajaksi. Siis oikeasti se kuulostaa ihan kummalliselle! Mä totuttelen siihen vielä. Tuosta reseptien kehittelystä pieni lisäavaus. Tuotan siis superfood brändi Puhdistamolle reseptejä joka kuukausi ja tämän lisäksi vastaan muutamien liikunta-alan nettivalmennuksien reseptiikoista. Tähän kaikkeen mä olen päätynyt, kun hyppäsin oravanpyörästä pois vuoden 2017 keväänä. Lopetin 14 vuoden jälkeen salibandyn pelaamisen, perustin oman yrityksen ja hyppäsin tyhjän päälle rakentamaan ns. elämää uudelleen. Päätös on ollut tähän mennessä elämäni paras!

”Naurettavan hyviä reseptejä, treenivinkkejä ja elämänpohdintoja”. Blogini tunnuslause kiteyttää hyvin tulevan sisällön. Samankaltaista sisältöä siis, mitä olen nyt puolitoista vuotta tuottanut Instagramini puolelle. Ihana juttu ja se, miksi blogin halusin perustaa on, että nyt saan tehdä tätä kaikkea laajemmin; tekstiä ja kuvia mahtuu enemmän ja tämä jos joku inspiroi valtavasti! Luvassa siis monipuolista sisältö kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ympärillä. Yksi tärkeimmistä jutuista, mitä olen halunnut someni kautta ympärille välittää on hyvä mieli. Se on asia, minkä haluan myös täällä vallitsevan! Tervetuloa matkaan suu hymyssä! <3

”Mitä auringonpaiste on kukkasille, sitä on hymy ihmisyydelle.” – Joseph Addison

Hymyin Emili