Niinkuin somessani jo kerroinkin, tämä viikko sekä edeltäjänsä ovat olleet aika raskaita ja väsymyksen täyteisiä. Istun nyt sohvalla viltin alla ja hörpin päiväkahvin jämiä. Laskiaispullasta ei jäänyt murustakaan, hahah! Kulunut viikko on ollut ihan pohjanoteeraus siksi, että tiedän kiireen ja työmäärien helpottavan vihdoin tulevalla viikolla. Niinhän siinä aina käy, kun tunnelin päästä alkaa pilkistämään valoa niin kaikki se stressi ja väsymys purkaantuvat kerta rysäyksellä. Mutta nyt, kun mä tässä istun ja kirjoittelen tätä ajatuksenvirtaa niin mulla on tosi levollinen ja hyvä olo. Sellainen olo, että jes mä selvisin!

Tällainen viikko tarvitsee vastapainokseen jotain kepeää aivot narikkaan-sisältöä. Siitä mulla tulikin spontaanisti mieleen, että listaan teille 15 asiaa, mitä en usko teidän vielä tietävän minusta. Laidasta laitaan asioita, mitkä tulivat mieleeni. Nyt aivot off-tilaan ja listan kimppuun! Ihanaa ja etenkin lempeää viikonloppua! Nautitaan ja muistathan hemmotella myös itseäsi! Laskiaispulla oli esimerkiksi todella toimiva. Ehkä haen muuten huomennakin. Haleja!

 1. Olen harrastanut nuorempana salibandyn lisäksi muun muassa kuvataidekerhoa, partioita ja disco/showtanssia.
 2. Vihaan vahvoja juustoja ja katkarapuja.
 3. Pelkään aivan älyttömästi hämähäkkejä! Se ei ole siis mikään pieni pelko vaan enemmänkin fobian kaltainen.
 4. Mun toiset nimet ovat Eeva ja Kerttu.
 5. Olen super tarkka hygieniasta. Pienempänä mun käsien pesu ja bakteerikammo menivät ihan yli! Nyt ne ovat hieman tasoittuneet ja kädetkään eivät ole enää niin ruvella pesemisestä.
 6. Tästä bakteerikammosta tuli mieleen, että en ikinä ota kaupassa päällimmäistä tai ensimmäistä tuotetta vaan kaivan sen aina alempaa/taaempaa. Esimerkiksi irttarit pitää ottaa aina sieltä putkesta ja jauhelihapaketti napataan mahdollisimman takaa. Mutta mä perustelen tätä myös sillä, että peremmällä on aina tuoreempaa!
 7. Rakastan vaahtokarkkeja.
 8. Kun tulin pienenä koulusta kotiin ensimmäisenä, ulkoilutin aina meidän koiraa äidin korkokengissä. Milloin missäkin piikkikorollisissa saappaissa tai avokkaissa harjoittelin kävelyä. Hahah en kestä!
 9. Pystyn laskemaan mun kaikki baarissa käynnit kahden käden sormin. Mä en todellakaan ajattele juhlimisesta huonolla tai paheksu sitä, mutta se vaan ei ole ollut mun juttu koskaan.
 10. Mulla on ollut pienenä kääpiöhamsteri nimeltä Niilo.
 11. Opiskelin Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi ja pääsin suorittamaan viimeisen harjoittelujakson Riihimäen liikuntavirastoon aikuisten liikunnanohjauksen parissa. Harjoittelu starttasi maanantaina ja mursin pohjeluuni edellisenä sunnuntaina salibandy-pelissä Joutsenossa. Siellä mä sitten vedin kepeillä jalka paketissa mummoille vesijumppaa. Voin kerto, että kyllä mummoja nauratti!
 12. Olen fanittanut pienenä Mattia ja Teppoa. Sain heidän levynkin joskus synttärilahjaksi!
 13. Olen ollut viidessä eri kesätyöpaikassa; pitopalvelussa, Postilla, museon kahvilassa, mansikkamaan kahvilassa ja Starkilla sisustus puolen myyjänä.
 14. Hahah tää on kyllä vähän nolo: Läpäisin mopokortin teoriakokeen vasta kolmannella kerralla! Ei jestas!
 15. Haaveammattini on ollut aina liikunnanopettaja, kunnes päädyin nykyiseen työnkuvaani.

Hymyin Emili <3