Oon törmännyt somessa lähiaikoina muutamaankin otteeseen hauskaan ideaan, missä seuraajat saavat kysyä kysymyksiä, mihin ei vastaakaan kyselyn tekijä itse, vaan hänen perheenjäsenensä. Vastauksia on ollut tosi hauska ja mielenkiintoinen seurata, koska kyseiseen ihmiseen on päässyt tutustumaan vähän erilaisesta näkökulmasta. Kevyttä hyvän mielen postausta olisi nyt siis sulle sunnuntailuettavaksi!

Valitsin teidän laittamistanne kysymyksistä kymmenen, mihin jokaiseen pääsi vastaamaan perheestäni kaksi. Ajattelin, että on ihan hauska kuulla samaan kysymykseen kahdelta eri ihmiseltä vastaus. Vastaajiksi pääsivät perheestäni nuori pikkuveljeni, isosiskoni, äitini, isini sekä avopuolisoni Jope. Laitoin jokaiselle muutaman kysymyksen ja heidän itse kirjoittamat vastaukset löydät nyt alta!

Millainen Emili oli lapsena?

Äiti: Emili oli lapsena aurinkoinen, iloinen, suloinen, touhukas, sosiaalinen, toisia kannustava, oman tahdon omaava, liikunnallisesti lahjakas ja sisukas.

Isi: Suloinen, iloinen ja rakastettava.

Mikä on Emilin oudoin tapa?

Isosisko: Oudoin tapa… Tää oli oikeesti hankala! En tiedä tekeekö Emppu vielä niin, mutta ainakin vähän nuorempana sillä oli tapana kokeilla, että haiseeko omaa hengitys!

Jope: Emili vääntelee välillä naamaa hassusti etenkin, kun hän keskittyy johonkin esimerkiksi TV:n katseluun tai töiden tekoon.

Osaako Emili kiukutella?

Isi: Osaa niin kuin pitääkin!

Jope: Osaa! Jos ei ole siistiä, niin Emili valittaa siitä.

Kuvaile Emiliä kolmella sanalla!

Pikkuveli: Emili on hauska, välillä vähän outo esim, kun se nauraa jollekin oudolle asialle tai, jos kotona on joku pieni hämppis niin se on silleen iiiikkk, mutta muuten Emili on tosi kiva!

Jope: Kaunis, huolehtivainen ja iloinen.

Miten pelaajauran lopettaminen on vaikuttanut Emiliin perheen näkökulmasta?

Äiti: Pelaajauran jälkeen Emili on paneutunut yhtä suurella intohimolla ja intensiteetillä uusiin häntä kiinnostaviin asioihin, kuten yrittäjyyteen ja reseptiikkaan, kun paneutui urheiluun. Urheilu-ura ja sen lopettaminen on antanut monia valmiuksia ja aikaa tätä varten. Lopettamiseen liittyvä kokemus on vahvistanut monella tavalla, etenkin Emilin omaa kuvaa siitä, mitä haluaa. Emili on sama ihana itsensä kuin on aina ollut!

Jope: Emili on ollut vapautuneempi ja iloisempi, oma itsensä siis. Viimeinen kausi oli hänelle todella vaikea sekä stressaava ja se näkyi. Aikaa on vapautunut myös hirveästi muulle.

Mikä on Emilin lempiherkku?

Isosisko: Empun lempiherkku on ehdottomasti korvapuusti niin kuin munkin! Sitten on Kouvolan lakritsi, vaahtokarkit ja Brunbergin tryffelit. Suolaisista itsetehty pizza. Aikalailla kaikki samat kuin mulla!

Äiti: Korvapuusti ja suklaa!

Jännittääkö teitä ikinä Emilin somevaikuttajuus?

Äiti: Ei ole koskaan jännittänyt. On täysi luottamus Emilin osaamiseen, tekemiseen ja pärjäämiseen. Innolla aina odottaa tulevia asioita.

Isi: Jännittää. Some hermostuttaa välillä sen vuoksi, kun avaatte omaa elämäänne niin laveasti.

Millainen sisko Emili on?

Isosisko: Emppu on maailman paras sisko, paras sisko mulle! Sellainen, jolle voi puhua mistä vaan ja koskaan ei ole ainakaan tylsää. Päinvastoin Empun viikottaiset kommellukset piristää päiviä, muutenkin positiivinen elämänasenne on ihan best! Jos joskus tarvitsee apua, niin Empulta sitä ihan varmasti saa!

Pikkuveli: Emili on kiva, mukava ja hauska sisko.

Mikä on Emilin heikkous?

Isosisko: Empun heikkous… Ajattelin ensin, että onpas hankala kysymys, mutta ei se itseasiassa ollutkaan! Ehdottomasti kammo bakteereja kohtaan. Julkisista ovenkahvoista ei voi vääntää paljain käsin ja irtokarkkien syöminen junassa likaisin käsin on ihan nou nou, heh suloista.

Jope: Stressinsietokyky. Emiliä alkaa stressaamaan helposti pienetkin asiat ja hän reagoi niihin todella voimakkaasti, mikä näkyy huonosti nukuttuina öinä yms.

Näkyykö Emilin kilpailuhenkisyys jollain tavalla arjessa?

Jope: Ei mun mielestä arjessa, vaan enemmänkin kaikissa peleissä ja juuri kilpailutilanteissa.

Haastan vielä lopuksi muutaman huipun kollegani tekemään samanlaisen postauksen; 10 x te kysyitte – perheeni vastasi! Ehkä pääsette siis lukemaan vastaavan postauksen myös näiltä ihanilta tyypeiltä: Kiirakirsikka, Monna Pursiainen, Hillasblog ja Elinaadasofia.

Hymyin Emili <3