Jep, ei enempää eikä vähempää, vaan PARAS vihersmoothie ikinä! Mä olen itseasiassa etsinyt jo aika kauan vihersmoothieta, mikä on oikeasti hyvänmakuinen ja koostumukseltaan toimiva. Tähän asti en ole ikinä ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen. Kompastuskivenä on ollut etenkin koostumus, mikä suuntaa helpommin vetiseen, missä neste ja sakka erottuvat toisistaan tai päinvastoin liian tönkköön, kuin optimaalisen silkkiseen. Veikkaan, että virallinen koemaistaja (Jope) on myös erityisen tyytyväinen, että meillä juodaan nykyään vihersmoothiet kaiken kaikkiaan priimoina, haha!

Tämä ravinteikas ihanuus on ottanut vahvan paikan meillä aina toimivien marjasmoothieiden rinnalta ja on sen myötä näkynyt IG-storyissanikin aika paljon. Olette kyselleet ohjeen perään todella paljon ja myös siitä syystä on ihana viimein päästä julkaisemaan se teille! Mä niin toivon, että vihersmoothie kotiutuu viimeistään tämän reseptin myötä mahdollisimman monen teidän arkeen!

PARAS VIHERMOOSTHIE (kahdelle)

reilu kourallinen baby-pinaattia
2 pientä tai 1 iso varsi lehtikaalia
1 banaani
1 iso mango
1 avokado
1/2 pienen sitruunan mehu
3,5 dl appelsiinimehua

Pese pinaatit ja lehtikaalit. Kuori banaani ja kerää mangosta sekä avokadosta hedelmälihat talteen. Laita kaikki ainekset blenderiin ja blendaa smoothiesta samettisen tasainen. Koostumukseen vaikuttaa banaanin, mangon ja avokadon koko, joten lisää tarvittaessa loraus appelsiinimehua.

Eikö näytäkin juotavan hyvälle! Mä olen niin innoissani tästä reseptistä! Smoothien testaajat, laittakaahan lopputuloksista kuvia jakoon, niin pääsen fiilistelemään niitä ja jakamaan muille inspiraatioksi! Haleja sun torstaihin! <3

Hymyin Emili <3