Lahjakortti 90 minuutin hierontaan

78,00 

Hierontalahjakortti on loistava lahja, millä sijoitat saajan terveyteen ja hyvinvointiin. Lahja taipuu moneksi; rentouttavasta hemmottelulahjasta aina urheilijan palautumisen edistämiseen. Kukapa ei hierontalahjakortista ilahtuisi?

Miten ostan lahjakortin?
Voit ostaa lahjakorttejani kätevästi nettisivujeni kauppaosion kautta. Valitse haluamasi tuote ja paina "OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ". Näin lahjakortti menee ostoskoriisi. Tämän jälkeen syötä yhteys- sekä maksutietosi ja vahvista ostoksesi.
Saat onnistuneesta ostoksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Sen jälkeen tulee vielä toinen sähköposti, mistä saat linkin ladattavaan lahjakorttiin. Latauslinkki on voimassa 24 tuntia, joten lataa lahjakortti koneellesi vuorokauden sisällä. Voit joko tulostaa tai lähettää lahjakortin eteenpäin saajalle.

Miten lahjakorttia käytetään?
Lahjakortin saaja varaa hieronta-aikansa normaalisti nettisivujeni emilikumpuniemi.com kautta. Lahjakortti tulee olla hierontaan tullessa mukana joko sähköisessä tai tulostetussa muodossa.

Ongelmia ostaessa?
Mikäli ostamisessa ilmenee ongelmia tai se ei jostain syystä onnistu, laita minulle viestiä. Helpoiten se onnistuu yhteydenottolomakkeen avulla, jonka löydät "OTA YHTEYTTÄ" -palkista.