Mä tiedän, oon sanonut näin jo useamman kerran, mutta pakko sanoa taas: JOS JOTAIN MUN RESEPTEISTÄ, NIIN TÄTÄ SUN ON TESTATTAVA! Voit syödä aamupalaksi puuroa, minkä koristelet banaanisiivuilla ja marjoilla sekä lisäksi paistettuja kananmunia proteiininlähteenä. Tai sitten voit tehdä täysin samoista aineksista näitä aamupalavohveleita ja se, jos mikä on siistiä! Sanon tämänkin sadannen kerran, mutta terveellinen syöminen on oikeasti kaukana tylsästä, pahanmakuisesti ja mitä näitä nyt on. Sen mä todistan sulle ihan viimeistään näillä terveellisillä aamupalavohveleilla!

Itse taikina on hyvin basic, mutta mikä siinä onkin, että vohvelit maistuvat aina niin hyville! Joka kerta, kun meidän ruokapöydän valloittavat vohvelit, päivitellään Jopen kanssa, että miksi ei tehdä niitä useammin?! Niin hyviä ne ovat! Kun kokoaa pöytään vohvelien kaveriksi erilaisia päällisiä, esimerkiksi marjoja, hedelmiä, jogurttia, rahkaa, kaakaonibsejä ja vaahterasiirappia, niin jokainen saa tuunata oman aamupalaelämyksensä.

AAMUPALAVOHVELIT (6 kpl)

3 kananmunaa
2 banaania
3 dl kauramaitoa
3,5 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa ja kardemummaa
paistoon öljyä

Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi taikinaksi. Voit tehdä saman myös sauvasekoittimella. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia, minkä jälkeen eikun vohvelien paistoon!
Öljyn käyttö paistaessa riippuu täysin vohveliraudasta; toinen rauta ei tarvitse hyvän pinnan vuoksi rasvaa lainkaan, mutta esimerkiksi meidän raudasta vohvelit eivät irtoa ilman reilua öljyämistä. Muista paistaa myös vohveleita tarpeeksi kauan, jotta saavutat niihin ihanan rapeat pinnan ja reunat, nam!

Aika hyvännäköisiä, eikö? Me, mä ja vohvelit, toivotetaan sulle aivan ihanaa alkavaa viikonloppua! <3 Mä ainakin ajattelin, että meidän aamu voisi tuoksua huomenna vohveleille ja tuoreelle kahville!

Hymyin Emili <3