Heh vaatimattomasti nimesin nämä tonnikalapihvit maailman parhaimmiksi ja helpoimmiksi, mutta kun kokeilet ohjetta, tajuat miksi! Muutamalla perus raaka-aineella saa ällistyttävän maukkaan lopputuloksen ilman sen suurempia ponnisteluita. Terveellistä itse tehtyä ruokaa parhaimmillaan. Tonnikalapihvien viereen sopii hyvin esimerkiksi salaatti tai uunikasvikset.
TONNIKALAPIHVIT (10 KPL)
2 tölkkiä tonnikalaa (vedessä)
2 kananmunaa
1 dl pippuri kaurakermaa (muukin käy)
0,5 dl kaurahiutaleita
1/2 ruukku tilliä
1/2 sitruunan mehu
1/2 tl suolaa
öljyä paistoon
Valuta tonnikaloista vesi pois ja pilko tilli silpuksi. Mittaa kaikki ainekset
kulhoon, sekoita hyvin ja anna taikinan turvota n. 5 min. Nosta öljytylle
paistinpannulle lusikalliset taikinaa ja litistä ne pihveiksi. Paista
pihveihin kaunis väri kumminkin puolin. Huomioi, että pannu ei ole
liian kuuma, jotta pihvit eivät pala pinnalta ja kerkiävät kypsymään.
Näin kääntäminenkin on helpompaa.
Ihanaa ja herkullista viikonloppua sinne jokaiselle!
Hymyin Emili <3
Hei, täytyypä kokeilla näitä! Kuinka monta pihviä tai kuinka monelle hengelle tuosta tulee?
Kiva kuulla, että menee kokeiluun! 🙂 Pihvejä tulee noin 10 kpl riippuen, minkä kokoisia tekee. Määrä olikin jäänyt postauksesta, mutta nyt se on lisätty sinnekin. 🙂 Mukava, että kysyit!
Hei, aivan ihania pihvejä 🙂 Testasin näitä ja näistä tuli kyllä heti yksi lemppari
Hei jes aivan mahtava kuulla! 🙂 Nämä ovat kyllä meilläkin ihan lempparien joukossa!
Voiko näitä pakastaa?